KATRAN - FISHINGLINES

De Katran Fishinglines zijn gebasseerd op jaren lange ervaring in het ontwikkelen en het testen van de producten. Hierdoor voldoen de huidige vislijnen van Katran aan de moderne visserij en aan de wensen van de hedendaagse vissers. In deze tijd een Top merk wat niet mag ontbreken in uw tacklebox. Vissen met vertrouwen wordt versterkt met Katran.

Katran - Crypton Carp - 1000 meter

Voor de veel eisende visser is er nu de Crypton Carp & Feeder op spoelen van 1000 meter. De Crypton Carp is de vislijn van het hoogste niveau vanwege de breeksterkte en de diameter verhouding van de lijn. De innovatieve technologie die is toegepast betreffende de lichtreflectie van de lijn. Vanwege zijn twee kleuren (groen en brons/rood) maakt het bijna geheel transparante lijn onderwater. De lijn neemt de kleuren van het water en bodem aan, waardoor zelfs zeer voorzichtige vissen geen argwaan krijgen. Deze lijn is niet alleen ideaal voor het gebruik op de karper maar ook voor de Feeder/Match visserij of Roofvissen.
De eigenschappen zijn: Zeer hoge knoopsterkte en lage rek van 13-14%, De lijn is slijtvast, soepel, elastisch en remt niet af tijdens het gooien in de ringen van de hengel, De lijn is bedekt met een gepolijst oppervlak, dat de lijn langdurig beschermt tegen stof en vuil, Bij iedere 250 meter op de rol vindt men een markering wat weer handig is tijdens het opspoelen.


De Crypton Carp is te verkrijgen in drie varianten t.w.
0.286 mm - 12.78 Lb / 5.80 Kg - op rol van 1000 meter
​0.309 mm - 15.50 Lb / 7.03 Kg - op rol van 1000 meter
​0.331 mm - 17.50 Lb / 7.93 Kg - op rol van 1000 meter

Inhoud verpakking: 1 x 1 Rol - Katran - Crypton Carp - 1000 meter

Katran - Crypton Symbios - MainLine

Het geheim van het succes van Crypton Symbios ligt in de ultieme combinaties van zijn voordelen ten opzichte van concurrenten. D Symbios is de vislijn van het hoogste niveau, de verhouding tussen de breeksterkte en de diameter - is de beste in het Katran-assortiment van dit moment.
Eigenschappen zijn:  De lijn is ontworpen voor ultieme visomstandigheden, waarbij een lange werpcapaciteit, duurzaamheid en lijnweerstand belangrijke factoren zijn voor succes, De kleur van de CRYPTON Symbios-lijn bestaat uit afwisselende secties van 50 cm NEON-kleur en secties van 50 cm met een kleur die overeenkomt met de kleur van de bodem. De lijn is bedekt met een gepolijst oppervlak, dat het beschermt tegen stof en vuil, zodat het lang schoon en glad blijft,  Elke 250 meter vindt u speciale markeringen, die tot doel hebben u te ondersteunen om bijvoorbeeld precies 250 meter op uw spoel te spoelen. De lijn is te verkrijgen in diverse diameters, breek sterktes en rol capaciteiten 

 

 

KATRAN - SYNAPSE ECLIPSE

Een gloed nieuw concept op het gebied van vislijn om deze naar een hoger niveau te brengen in de vorm van de Synapse - Eclipse lijn. De Synapse-Eclipse is een op zich zelf staande hoofdlijn die voor de visser opvalt tijdens de daguren maar ook een extra zichtbaarheid in de nachtelijke uren geeft, dit doormiddel van een neonpigment in groen van om de 2 meter een zwart pigment van 50 centimeter. De groen / zwarte combinatie in de lijn geeft een camou effect onderwater waardoor deze vrijwel weg valt onderwater en boven water een goede zichtbaarheid heeft voor de visser. In de nachtelijke uren tijdens een dril of het binnen halen geeft de groene neon pigment een goed volgbaar van de vislijn in de hoofdlamp. Door het lange testen en de eigenschappen van deze is het een goede uitbreiding binnen de Katran familie. Tevens is deze lijn handig en betrouwbaar bij het vissen van obstakels en weed gebieden waardoor je door de samenstelling zichtbaar controle houd over je lijn en de vis. Daarom is deze lijn in diverse situaties van onschatbare waarde voor de vis veiligheid. De lijn zit goed op de molen en is zeer soepel met uitwerpen.
Eigenschappen van de lijn zijn; Snel zinkend en een lage rek van 12 - 15%, Een heel laag geheugen, Een anti schurende coating met krasbescherming, Ultra hoge knoopsterkte, Goed voor de bodemvisserij ook op lange afstanden.

De Katran Synapse - Eclipse zit op rollen van 1000 of 1200 mtr, afhankelijk van de diameter.

Inhoud verpakking: 1 x 1 rol Katran Synapse - Eclipse in Groen / Zwart

Katran - Synapse Wild Carp

Deze lijn is speciaal ontworpen voor het vissen op groot water en op grote afstanden. Deze nylon lijn heeft een lage rek van 7 - 10% , dit verhoogt de reactietijd van de lijn aanzienlijk wanneer het contact maakt met de vissen. Deze lijn is sel zinkend en soepel waardoor het de goed op de bodem de contouren volgt. De lijn heeft een donkergroene kleur en een unieke anti-schurende coating, wat de levens verbetert.
De eigenschappen van de lijn; Een lage rek van  7-10%, Ideaal voor het vissen op groot water en grote afstanden, Heeft een anti-schurende coating met krasbescherming, Een ultra hoge knoopsterkte, Is snel zinkend en soepel en volgt de bodem structuur.

Deze Katran - Synapse Wild CArp is te verkrijgen in 3 verschillende diameters en treksterktes. En zit op een rol van 800 of 1000 meter.

Inhoud verpakking: 1 x 1 rol Katran - Synapse Wild Carp - Nylon lijn in donker groen. 

Katran - Sense - Braid Marker line 300 mtr.

Deze gevlochten drijvende lijn is ideaal voor het spodde of om een marker te zetten. Het is een ronde wat het gooien voor lange afstanden bevorderd. Waardoor u makkelijker de  plekken kan bereiken om te voeren. De kleur van deze lijn is donker grijs. Het is aan te bevelen om een taps toelopende mono shock leader uit de Galaxy serie van Katran te gebruiken of de 8 draad gevlochten shock leader uit de Record serie. De lijn heeft een laag diameter van 0.14 mm en een sterkte van 20.5 Lb.  Het heeft een goede knoop eigenschap en een lage rek.

Inhoud verpakking: 1x 1 rol - Katran - Sense - 8x Braid Marker line van 300 meter.

Mimicker leadcore

De Mimicker leadcore is een LOOD VRIJE leadcore. Het heeft een camouflage buitenmantel in de vorm van wier. Dezeleadcore is ideaal voor het vissen tegen of tussen de waterplanten. Het is een zinkende leadcore met een camou buitenmantel. De leadcore bestaat uit 3 gelen t.w. een binnen kern van een Tin legering, een binnenmantel en een buitenmantel in de vorm een plant. Men can de leadcore gewoon gebruiken of de binnenkern van Tin eruit halen, hierdoor krijg je een langzaam zinkende leadcore die de vormen van de bodem zal volgen, zonder verlies van de trekkracht.

De leadcore is te verkrijgen op rol van 10 meter met een trekkracht van 45 Lb, of als kant & klare leadcore van 70 cm, deze zitten verpakt per 3 stuks en hebben ook een trekkracht van 45 LB.

Inhoud verpakking: 1 x 1 rol Katran - Mimicker - Lead Core - 45 Lb - 10 meter

Inhoud verpakking: 1 x  3 stuks Katran - Kant & Klare - Mimicker - Lead Core - 45 Lb - van ieder 70 cm

KATRAN - SYNAPSE NEO

Een vloeiende monofilamenten vislijn, deze is niet alleen veel minder zichtbaar in het water, dan welke andere kleurrijke lijnen, de NEON reflecteert ook licht waardoor deze lijn van onschatbare waarde niet in de laatste plaats overdag maar vooral 's nachts. Deze innovatieve long-casting vislijn is zinkend en ongeloofelijk ideaal bij het vissen van obstakels en wier gebieden. De aanblik van deze vislijn is van onschatbare waarde bij deze situaties, vooral wanneer er rekening wordt gehouden met de veiligheid van de vissen zelf. Deze snel zinkende vislijn heeft een laag rek van 12 - 15 %. De lijn zit goed op de molen en is soepel bij het werpen, waarbij geregeld door vissers meer meters worden gehaald. De Synapse Neon is te verkrijgen in diverse diameters en sterktes op rollen van 1000 meter.

Katran - Record - de gevlochten shock leader.

Deze gevlochte shock leader is speciaal gemaakt om lange afstanden te gooien, waarbij het de hoofdlijn niet afremd. De lijn vervadigd uit 8 strengen uit microvezels UHMWPE (polyethyleen met ultra hoog moleculair gewicht). De lijn is rond en is flexible en glad met een donker groene kleur. Het is extreem duurzaam, slijtvast en drijvend. Deze shock leader is te verkrijgen in trekkracht van 45 Lb en 60 Lb en zitten op een rol van 80 meter. Deze lijn kan zwaar lood, voerraketten en een goed gevulde Spomb aan, en toch makkelijk wegzetten richting de voederplek.

Katran - Fantom - Fluoro Carbon Lijn - 30 meter

De Fantom is een hoogwaardige Japanse lijn gemaakt van 100%  PVDF fluoro carbon lijn. De brekings coëfficiënt van deze lijn met licht is hetzelfde als water, daarom is de Fantom lijn vrijwel onzichtbaar in water. Het zinkt vier keer sneller dan andere fluoro lijnen. De lijn neemt geen water op, dus het behoudt zijn eigenschappen zelfs nadat het lange tijd onder water is geweest. Het is zeer resistent tegen schuren bij het vissen op obstakels zoals bij schelpen en stenen. Deze lijn is niet alleen voor de karpervisser die graag een onzichtbare onderlijn of chod wil maken, maar zeker ook onmisbaar voor de roofvisser die een goede onderlijn of voorslag wil maken. De lijn is semi stug met een goede knoop eigenschap en leent zich ook voor het gebruik in combinatie met (krimp) sleeves. De Fantom - Fluoro Carbon Lijn is te verkrijgen in verschillende diameters en sterktes en verpakt op een rol van 30 meter.

Inhoud verpakking: 1x 1 rol - Katran- Fantom - Fluoro Carbon Lijn - 30 meter

Katran - Aspid - Coated Hooklink

Snel zinkend materiaal met verwijderbare coating. De ongebruikelijke camouflagekleuren maken het vrijwel onzichtbaar onder alle omstandigheden op elke soort bodem. De zeer duurzame kern is gemaakt van twee verschillende materialen: fluoropolimer en DYNEEMA-vezel. Het houdt extreem goed op knopen en de coating remt de inhaking niet. Het is ook zeer goed bestand tegen slijtage op schelpen en rotsen, waardoor u het kunt gebruiken met veel combinaties van het karpervissen. De Aspid is te verkrijgen in twee kleur combinaties t.w. de ASPID 3 heeft een Camo Green/Black en heeft een trekkracht van 25 Lb en de ASPID 6 heeft een Camo Brown/Green en heeft een trekkracht van 25 Lb.
Deze onderlijn wordt geleverd op een rol van 10 meter.

Inhoud verpakking: 1 x 1 rol Katran - ASPID - 25 Lb - 10 meter

Katran Karakurt Coaded Hooklink - 20 meter

De Karakurt is een gecoate met gevlochten binnen kern onderlijn. Het is een snel zinkende lijn met semi stiff sterkte omhulsing. De diameter  van deze onderlijn is dunner dan zijn soort genoten. De kern is combinatie vanKevlar en Tualon-vezels. Door deze combinatie van eigenschappen maakt het ongelooflijk sterk en slijtvast waardoor men kan vissen onder zware omstandigheden zoals nabij obstakels, schelpen en steen bodem. De buitenkant is semi-stiff en heeft een camou kleuring van kleine segmenten in groene en zwarte kleur. Dit maakt het tot de ideale onderlijn voor bijna elke bodem.

Inhoud verpakking: 1x 1 rol - Katran - Karakurt - Coated Hooklink - 20 meter

Katran Magus

€ 7,00

Katran Magus

€ 7,00

Katran Magus Onderlijn materiaal  20 meter

Magus is een zinkende onderlijn materiaal. Het is zacht maar heeft een dichte weving die bestaat uit twee verschillende polyester- en Tualon-vezels in zwarte en groene kleuren. Het zal de natuurlijke bewegen op de bodem zonder dat het aas hierdoor last van zal hebben en de haak snel zal indraaien. Deze onderlijn is niet alleen geschikt voor het vissen op wateren met vegetatie maar ook op een schonen bodem is deze ideaal. Door zijn zachte en licht elastische eigenschappen volgt het de contouren van de bodem. Dit onderlijn materiaal is verkrijgbaar in diverse trekkracht sterktes.

Inhoud verpakking: 1x 1 rol - Katran - Magus - Braided Hooklink - 20 meter.

Katran Tuareg

€ 9,00

Katran Tuareg

€ 9,00

Katran Tuareg Onderlijn materiaal 20 meter

Tuareg is een snel zinkende onderlijn materiaal en met semi-hardheid. Het is flexibel en sterk, heeft een dunnere diameter, vergeleken met veel ander onderlijnen van zijn soort. Het is gemaakt van Tualon- en Kevlar-vezels wat deze onderlijn ongelooflijk sterk maakt en zeer slijtvast. Een ideale onderlijn voor de zware vis omstandigheden. De Tuareg is heeft een gecamoufleerde kleuring van kleine segmenten bruin en zwart, waardoor het niet op elke bodem te detecteren is. Het kan ook worden gebruikt als een shockleader in een water met veel vegetatie. Het is te verkrijgen in diverse trekkracht uitvoeringen.

Inhoud verpakking: 1x 1 rol - Katran - Tuareg - Braided Hooklink - 20 meter

Katran - Comodo - Chain Core - ** LOODVRIJE ** LEADERS 

Chain core van Katran Fishing Line is LOODVRIJ, zeer flexibel en ultra zwaar. De kern is van messing met een diameter van 0,9 mm. De coating bestaat 16x gevlochten Tualon micro vezels. Door de extreme duurzaamheid en slijt vastheid van dit product, kan de sportvisser dit product gebruiken in de moeilijkte omstandigheden op meren, kanalen en rivieren. Maar ook bij harde omstandigheden zoals bij opstakels, dichte planten groei en op rotsen en schelpen. Deze Chain core is snel zinkend en flexible waardoor het de contouren van de bodem aanneemt.

De Comodo - Chain Core - Leaders  is te verkrijgen in twee kleur combinaties t.w. in camou Bruin/Zwart of in camou Groen/Zwart van ieder 80 Lb en op een rol van 5 meter. 
Tevens te verkrijgen als kant & klare Chain Core - Leaders van 80 Lb in 70 centimeter en verpakt per 3 stuks.

Inhoud Verpakking:
1 x 1 rol Katran - Comodo - Chain Core Leader - Lood vrij - 80 Lb - 5 meter

1 x 3 stuks Katran - Comodo - Chain Core Leaders - Lood vrij - 80 LB van 70 centimeter per stuk                     

Katran Captura Onderlijn materiaal 20 meter

Captura is een innovatief hook link materiaal. Het is een zeer dunne, maar tegelijkertijd een zeer sterke zinkende onderlijn in de kleur camou bruin-groen-zwart. De buitenste laag is gemaakt van gevlochten DYNEEMA-vezel en de kern is gemaakt van Japanse fluor koolstof. Het maakt dit onderlijn materiaal het beste om te gebruiken als je op grote karpers gaat vissen. Het is zeer resistent tegen slijtage bij het vissen nabij obstakels zoals schelpen en stenen. Er is niets beters als je een aas op de bodem wil presenteren waarbij een deel van je onderlijn vrijwel ontzichtbaar is.  Als je een deel van de buiten kern verwijdert op de plaats waar de haak is bevestigd, zal het laatste stuk bij de haak niet alleen bijna ontzichtbaar zijn, maar geeft ook een snelle indraaing van de haak op het moment dat het aas wordt gepakt. Captura is in verschillen trekkracht te verkrijgen en zit op rollen van 20 meter.

Inhoud verpakking: 1x 1 rol - Katran - Captura - Duo Braided Hooklink - 20 meter

Katran line spooling tool

 

De Katran Line Spooling - Tool is universeel en een uniek hulpmiddel gemaakt van hoogwaardige metalen materialen dat helpt om de lijn op uw spoel op een correcte te wikkelen. Met behulp van de klem kunt u dit gereedschap eenvoudig op uw hengel plaatsen of op een andere geschikte plaats van het onderste deel. De lange lijn pin met klem en handvat stelt u in staat om elke maat spoel er op te zetten en deze op de juiste manier op molen te wikkelen. Stel de lijnrol in met een lichte pull-up power en begin hem op je molen te wikkelen. Het bestaat uit een universele en eenvoudige constructie, waardoor het op iedere hangel gebruikt kan worden. Deze Line Spooling - Tool is ideaal langs de waterkant of voor thuis om snel nieuw draad op je molen te wikkelen, zonder rare dingen te moeten uithalen. Onmisbaar voor iedere sportvisser zowel voor de Karper visser, de Feeder/Match visser, de Roofvisser of de Zee visser. Deze Line Spooling - Tool is verpakt in een duurzame, veilige en waterdichte behuizing.

Inhoud verpakking: 1x 1 Katran - Line Spooling - Tool

Deze line spool is een  mooie aanvulling op uw uitrusting

 

Katran Hoofdlamp W/B460 PRO 

Compleet met accu en case!

Op voorraad de Headlamp Katran W/B 460 Pro

Hierbij introduceren wij de 6 sleutel functies:

Uniek blauwe led verlichting. Dit licht zorgt ervoor dat de lijn begint op te lichten, dit gebeurd bij de semi-transparante Katran lijnen van de Crypton series, de Synapse Neon en de eclipse, waarbij deze lijnen extreem zichtbaar worden.

  • Powerful 3400 mAh battery
  • Brandt 56 uur non stop (2,5 dag!)
  • IP67 Waterdicht (tot max 30 min tot max 1,5 meter)
  • Magnetische zijkant
  • Setje extra afdichtingsrubbers
  • Batterij status indicator
  • Ingebouwde USB Type-C

24 maanden garantie: We zijn zeker van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat onze klanten een lange garantie periode hebben.

Ingebouwde usb C lader: Het is niet nodig om de batterij te verwijderen om te laden. De hoofdlamp werkt ook bij laden vanuit een powerbank.

IP67 protectie

Ultieme protectie voor weersomstandigheden, regen en sneeuw zijn geen probleem voor de Katran hoofdlamp.

Ultiem equipment set: hoofdbandLampoxford fabriek caseVapcell, 3400 mAh batterij, USB kabel voor laden, user manual and guarantie kaart.

Katran Headlamp W/B 460 pro - de nieuwe generatie hoofdlamp voor het nachtvissen.

Ervaar het verschil:

Bestel nu de Hoofdlamp van Katran.